Praznic de Pită Nouă la Beliu

Nu stiu cate sarbatori campenesti mai exista care sa aiba o asa lunga traditie ca si aceasta a dumneavoastra, in primul rand multumirile trebuie sa mearga catre cel ce a fost dl prof. Emil Craciun Lazureanu care in urma cu 41 de ani a reinviat aceasta frumoasa datina locala.
Apoi multumirile si aprecierile trebuie directionate si catre primaria comunei Beliu si a consiliului local care s-a implicat in pastrarea si organizarea acestui eveniment. Nu pot sa am decat cuvinte de lauda pentru tot ceea ce vad aici, asa tineri frumosi in costume populare, datini care inca se respecta cu sfintenie este de apreciat cum o astfel de sarbatoare poate aduce impreuna asa multi oameni, fiecare diferit in felul sau.
Tocmai pentru ca aspectul diferentelor, si ma refer aici la cele politice este destul de evident in acest moment doresc sa va spun ca indiferent de coloratura politica, de ideologiile fiecaruia, atunci cand dumneavoastra aveti o problema si considerati ca eu v-as putea ajuta va rog sa nu ezitati in a apela la mine si echipa mea. Suntem aici pentru cetateni, indiferent ca sunt sau nu din colegiul in care am candidat